Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kip met casselerrib
- Ingrediënten:
- boter, casselerrib, droge witte wijn, gevogeltefond, laurierblad, mager rookspek, maïskip, scharrelkip, tijm en witte kool
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Tajine:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Spice Wise:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España: