Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, champignon, cognac, ei, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: