725 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbotercitroencitroensapdroge witte wijneikippenbouillonlaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspepersjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Pastitsio

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, korte pasta, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, passata, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Paling met tomaat

Ingrediënten:
bloem, knoflook, paling, peterselie, polenta, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pizza met zeevruchten

Ingrediënten:
baby-octopus, bloem, cherrytomaten, gamba's, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, pizzadeeg, bladpeterselie, rode chilipeper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Falafel

Ingrediënten:
baking soda, bloem, cayennepeper, citroen, gedroogde kikkererwten, kikkererwtenmeel, knoflook, knoflooksaus, komijn, koolzaadolie, korianderzaad, peterselie, pitabroodje, slablad, tahin, ui en zuiveringszout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, champignons, knoflook, peterselie, reuzel, rode wijn, runderklapstuk, tomatenpuree, vet spek en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...