Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, groente, groentebouillon, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht van Jamie's dinners:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit Fratello & Sorella:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: