Recept uit Thailand, een culinaire reis:
Omeletsoep - gaeng jued kai
- Ingrediënten:
- ei, knoflook, kool, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, thaise vissaus, ui, varkensvlees, water en witte peper
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, gember, groente, hamburgers, knoflook, kool, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rijst, specerijen, suiker, taugé, ui, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het krokettenboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: