Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Tagine with Pickled Figs
- Ingrediënten:
- bruine kippenfond, citroensap, gemalen kaneel, gembersap, honing, ingemaakte citroenschil, ingemaakte vijgen, olie, saffraan en zoete ui
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kruidnagel, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Bonen!: