Recept uit De keuken van de pure smaak:
Vulling van paddestoelen en oesters
- Ingrediënten:
- eidooier, paddestoel, lamsvlees, oester, olijfolie, peper, slagroom en zeezout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit United states of cakes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: