Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloembotercitroencitroensapeigemberknoflookkoriandermelkoliepeperpeterselieplantaardige oliesjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Grand aioli

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, eidooier, eieren, grof zout, laurierblaadjes, melk, olijfolie, rodewijnazijn, sperziebonen, knoflook, visbouillon, witbrood, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kwartels met gebrande miso-butterscotch en granaatappel-walnotensalsa

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, grof zeezout, ingemaakte walnoten, kwartels, lichtbruine basterdsuiker, mirin, olijfolie, peterselie, sherryazijn, valdespino sherryazijn, walnoten, witte misopasta, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Kort gegrilde coquilles met zoetzure daikon en chili-jam

Ingrediënten:
citroensap, coquilles, daikon, fijne kristalsuiker, galangal, gedroogde garnalen, granny smith, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, olijfolie, palmsuiker, rijstazijn, rode chilipeper, rode peperkorrels, rode radijs, rood minisnijbietblad, tamarindewater, thaise sjalotjes, veldsla, vissaus en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Bakken Met Goudklompjes

Ingrediënten:
dijonmosterd, eidooier, mayonaise, olijfolie, rozemarijn, vastkokende aardappels, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:

Amandelalioli

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Groene salade met gele biet, sinaasappel, walnoot en granaatappel

Ingrediënten:
appelazijn, appeldiksap, gedroogde tomaat, geitenfeta, gele biet, granaatappel, knoflook, navelsinaasappel, olijfolie, peper, peterselie, veldsla, walnoten, winterpostelein, zonnebloemolie, zout en zwarte olijf

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Minipijlinktvis met amandeltarator en limoenrelish

Ingrediënten:
blanke amandelen, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gemalen kardemomzaadjes, gemberwortel, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoen, minipijlinktvis, olijfolie, pedro ximénez sherryazijn, rode chilipeper, sherryazijn, tamarindepasta, venkelzaad, volle melk, zonnebloemolie, zuurdesembrood en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Zalmforel met bulgurtartaar, salsa van ingemaakte citroen en aardperenchips

Ingrediënten:
aardperen, bulgur, citroensap, gemalen piment, groene olijven, grof zeezout, ingemaakte citroenen, komijnzaad, korianderzaad, limoen, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, sjalot, zalmfilet, zalmforel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Krokante vis & maïssalsa

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gele paprika, gerookt paprikapoeder, karnemelk, maïskolf, maïsmeel, munt, rode spaanse peper, sojasaus, tomaat, witvis, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Quiche met tomaat, tijm en geitenkaas

Ingrediënten:
ei, extra vierge-olijfolie, geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, maïsmeel, polenta, roomboterbladerdeeg, tijm, tomaten, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamszwezerik met een witte-peperkorst, doperwtenpuree en miso

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroenschil, doperwten, doperwtenscheuten, grof zeezout, lamsoren, lamszwezerik, maïzena, mirin, munt, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, volle melk, witte misopasta, witte peper, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Gerookte lamskoteletjes met auberginepuree, jalapeñosaus en zoetzure koolrabi

Ingrediënten:
anijsster, aubergine, basmatirijst, citroensap, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, gember, groene jalapeñopeper, grof zeezout, kappertjes, knoflook, koolrabi, koriander, kruidnagel, lamsracks, mirin, olijfolie, rijstazijn, rode ui, tahinpasta, zonnebloemolie, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro:

Gemarineerde gebakken vis - pescado en adobo

Ingrediënten:
bloem, citroen, hondshaaifilet, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oregano, peper, rode-wijnazijn, saffraandraadjes, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:

Tuinbonenpuree en favabonenpuree

Ingrediënten:
citroensap, favabonen, knoflook, komijnzaad, olijfolie, tuinbonen, ui, verse dille, verse koriander, verse munt, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Egyptisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van romainesla, zachtgekookt ei en bakkeljauw

Ingrediënten:
bakkeljauwfilet, brood, citroen, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, laurier, melk, peper, peperkorrels, romainesla, rozemarijn, sjalot, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Kwartels gevuld met couscous, rozijnen en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, boter, couscous, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, honing, kaneel, kaneelstokje, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, poedersuiker, rode ui, saffraandraadjes, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Mayonaise

Ingrediënten:
ei, mosterd, olijfolie, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...