100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloembotercitroencitroensapdilleeiknoflookkomkommernootmuskaatolieolijfoliepeterselieroomsjalotslagroomsuikertomaatuivisbouillonwitte peperwitte wijnzalmzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Gepocheerde zalm met risonisalade

Ingrediënten:
citroen, citroensap, dille, doperwten, kristalsuiker, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, risoni, spinazie, suiker, witte peperkorrels, zalm, zalmfilet, zeezout en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor twee:

Gevulde eieren met zalm

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gerookte zalm, mayonaise, peper, slablad, verse bieslook, worcestersaus, zalm en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Quiche met zalm, prei en roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, sla, olijfolie, peper, prei, roomkaas, slagroom, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Speltsalade met wortellinten, sinaasappel en zalm

Ingrediënten:
azijn, hazelnootolie, hazelnoten, honing, knoflook, mosterd, olie, peper, pimentkorrels, sinaasappel, spelt, winterwortel, wittewijnazijn, wortelsap, zalm, zeezout en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijstsalade met vis - riso in insalata di magro

Ingrediënten:
garnalen, gerookte zalm, kappertjes, langkorrelige rijst, Maïs uit blik, olijfolie, tonijn op olie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gerookte-zalmpastei - pâté di salmone

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilets uit blik, boter, cornichons, gerookte zalm, augurk, peper, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis / paté/terrine
Haal meer recepten op...