137 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroenraspdragoneieidooiereiwitgelatinehalfvolle roomkippenbouillonknoflookkruidennootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerroomsuikertijmuiwaterwitte peperzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Zeebrasem in knolselderijmelknog invullen

Ingrediënten:
bieslook, bladselderij, citroensap, dragon, droge witte wijn, kapperappeltjes, knolselderij, melk, slagroom, snijbiet, witte ui en zeebrasem

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Crème caramel surprise

Ingrediënten:
citroensap, ei, eierdooier, eiwit, jam, kristalsuiker, melk, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Perzikparfait

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, perzik, slagroom, suiker en vanillescheut

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Perzikparait

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, perzikpuree, slagroom, suiker en vanillepeul

Keuken:
Internationaal
Soort:
ijs
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:

Wittebonensoep Met Groentechips

Ingrediënten:
citroensap, kippenbouillon, melk, olijfolie, reuzenbonen, slagroom, knoflook, verse tijm, witte bonen, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kaas-perzikzult

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, cocktailkers, eidooier, goudse kaas, ingemaakte perzik, melk, slagroom, walnoten, witte gelatine en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Sipi's aarbeientaart

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, boter, cakemeel, citroensap, ei, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Fins
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Gelati

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenpuree, amarettikoekjes, avocado, citroensap, fijne tafelsuiker, grand marnier, limoncello, melk, room en zoete gecondenseerde melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Chipolatapudding met marasquin

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gekonfijte vruchten, gelatine, marasquin, melk, oranjesnippers, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Gegratineerde onvergetelijke groenten

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, boter, citroensap, haverwortel, knoflook, melk, pastinaak, slagroom en wortelpeterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Mango-rumtrifle

Ingrediënten:
bitterkoekjes, custardpoeder, hotelcake, kokosmelkpoeder, mango, melk, rum, slagroom, suiker en vruchtensap

Keuken:
Aziatisch / Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Mousse van arroz con leche met een compote van rood fruit

Ingrediënten:
aardbei, amandelolie, blauwe druif, calasparrarijst, citroensap, citroenschil, framboos, gelatinepoeder, kaneelstokje, kers, kristalsuiker, licor 43, melk, milde olie, poedersuiker, pruim, rood fruit, sinaasappellikeur, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / rijst / chutney/pickle/jam/compote
Haal meer recepten op...