Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Hertenrib met granaatappel en knoflookpuree
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, granaatappel, hertenrib, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, suiker, wildfond en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, crème fraîche, ei, gehakt, kaas, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch uit Gesund Geniessen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: