154 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotereigehaktgroenteknoflooknootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierundergehaktsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met gemengd vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cannellonipijpjes, cognac, italiaanse pruimtomaten, kippengehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, rundergehakt, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gefrituurde kip & salade

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kippenbouten, knoflook, komkommer, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tijm, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Hartige kaashapjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, ei, melk, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Rotolo di crespelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, kool, melk, munt, parmezaanse kaas, ricotta, salie, ui, wortel en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch / groente
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
appelsap, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tomaten uit blik, ui, witte boterhammen en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

san esteban canelones

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, cannelloni, gemalen zwarte peper, groene salade, kip, kippenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, tomaat, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Mexicaanse tortilla met gekruid rundvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cheddar, gemalen komijn, knoflook, langkorrelrijst, lendenbiefstuk, melk, olie, oregano, rode spaanse peper, runderbouillon, tarwetortilla, tomatensap, tomaten uit blik, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spinazie-tomatensoufflé

Ingrediënten:
eieren, eiwit, bloem, boter, ui, laurierblad, muskaat, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, spinazie, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergines, bloem, boter, gehakt, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, knoflook, tomaten, ui, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Runderstoofpotje - op 4 manieren

Ingrediënten:
aardappel, bloem, borststuk, ei, grove mosterd, halfvolle melk, kastanjechampignons, laurier, olijfolie, parelgort, rozemarijn, rundvleesbouillonblokje, tomatenpuree, ui, worcestersaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Cannelloni met kip & spinazie

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cannellonibuisjes, cheddar, diepvriesspinazie, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, gedroogde chilivlokken, goudse kaas, halfvolle melk, kippenvlees, knoflook, olijfolie, tomatenblokjes uit blik en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bleekselderij met bechamel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, groente, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemengde gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brood, courgette, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ham, knoflook, kruidnagelpoeder, lasagne, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat, ui, worst, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Bloemkoolbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemkool, citroensap, groente, melk, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Omeletjes gevuld met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, ei, gruyère, melk, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde patrijs in kool

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, gruyère, melk, olijfolie, patrijs, groene kool, tomaat, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Gehakt ovenschotel met kool en prei

Ingrediënten:
30plus kaas, aardappel, bak en braad, bloem, kerriepoeder, kipgehakt, kippenbouillonblokje, magere melk, olijfolie, peper, prei, tomaat, tomatenblokjes, ui, water, witte kool en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Macaroni met kalkoen en kaas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cheddar, dieetmargarine, gerookte kalkoen, macaroni, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte
Haal meer recepten op...