Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Milanese kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, macaroni, marjolein, melk, olie, parmezaanse kaas, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, ei, fruit, groente, kaas, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Twaalf:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: