Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Gerookte zalmsoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kervel, knoflook, laurier, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, sjalot, suiker, tijm, ui, wijn, witte peper, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Wateetons:
Recept van De Hippe Vegetarier: