Diner / voorgerecht uit Spaans:
Gemarineerde sardientjes
- Ingrediënten:
- kaneelpoeder, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, sardientjes, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Keukenlab:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg: