Recept uit Jamie's Italie:
Pasta met kikkererwten
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, ditalini, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, pasta, peterselie, rozemarijn en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, dragon, droge witte wijn, kip, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, room, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Simpel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Jamie, de basis van het koken: