Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Albóndigas van klipvis
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bladpeterselie, bloem, ei, frituurolie, klipvis, knoflook, laurier en witte peper
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag: