Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Haricots verts à la crème - Sperziebonen met room
- Ingrediënten:
- bonenkruid, boter, dragon, peper, peterselie, slagroom, sperziebonen, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Asperges:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: