Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, courgette, ei, fruit, granen, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: