Recept uit Turkse kookkunst:
Terbiyeli köfte - Gehaktballen in saus
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, meel, peper, peterselie, rijst, schapengehakt, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schapenvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: