Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen - fettine all'uovo e limone
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsschnitzel, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: