Recept uit Melk & dadels:
Stamppot à la marocaine
- Ingrediënten:
- bladspinazie, citroensap, kalfsvlees, knoflook, komijn, kruimige aardappel, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- stamppot / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, ei, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Lunch / bijgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: