Recept uit De pastabijbel:
Stevige tomatensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, droge witte wijn, italiaanse pomodori, knoflook, peterselie, spekvet, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, selderij, sjalot, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De pastabijbel:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: