Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Mosselsoep II
- Ingrediënten:
- javaanse kerrie, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olie, peterselie, sambal, santen en ui
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten: