Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kreeft "Grand Maitre"
- Ingrediënten:
- belgisch bier, boter, eidooier, double cream, kreeft, olie, peterselie, sjalot en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: