Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag: