Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: