Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Patatas bravas
- Ingrediënten:
- aardappels, bladpeterselie, droge witte wijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, pimentón, suiker, tomatenblokjes, tomatenpuree en ui
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, komkommer, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sambal oelek, sperziebonen, spinazie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Vegeterranean:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De geur van witte rijst:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Minimania:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito: