143 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebalsamicoazijnbloemboterbuffelmozzarellacourgetteeigistkaasknoflookkruidenmelkolijfolieoreganoparmezaanse kaaspastapeperpijnboompittenpizzadeegtomaatuiwaterzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Insalata caprese

Ingrediënten:
basilicum, brood, burrata, kerstomaat, mozzarella, peper, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vinaigrette
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Pizza met drie soorten tomaten

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, instantgist, kerstomaat, kristalsuiker, water, mozzarella, olijfolie, passata, zout, tomaten, basilicum en witbroodmeel

Soort:
pizza
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Watermeloen-tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rode kerstomaten, tomaten, watermeloen, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Capresestapeltjes

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfolie, tomaat, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veggie in 30 minuten:

Farrosalade met geroosterde broccoli en burra ta

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, bulgur, burrata, chilivlokken, farro, gerookte amandelen, kerstomaat, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, honing, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pizza

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfoliebrood, peper, pizzadeeg, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Insalata caprese

Ingrediënten:
basilicum, brood, buffelmozzarella, extra vierge-olijfolie, focaccia, pugliese, tomaat en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

bagels uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, buffelmozzarella, ciabattabrood, citroen, durumtarwe, extra vergine olijfolie, bloem, gedroogde gist, gehakt, basilicum, rucola, kappertjes, kerstomaat, mortadella, mozzarella, olijfolie, olijven, paddenstoelen, pecorino, prosciutto, rode chilipeper, tijm, tomaat, trostomaten, verse ricotta, water, zalm en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zomerse antipasto

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfolie, peper, rode paprika, tomaten, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Italiaanse tomaten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, mozzarellavocht, olijfolie, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pizza margherita

Ingrediënten:
bloem, mozzarella, olijfolie, peper, pizzadeeg, tomaat, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Haal meer recepten op...