581 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterdroge witte wijnknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Pilav met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, boter, gemengde specerijen, kerstomaat, knoflook, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Tonijn met rode ui, tomaat en zoete azijn

Ingrediënten:
kerstomaat, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, spaanse judionbonen, tonijn, oregano, zeeduivel, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Bijgerecht uit Verrot lekker:

Echte tomatenketchup

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, paprikapoeder, rietsuiker, tomaten, ui, witte peper en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Levertjes van mijn vader

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, peper, rode ui, tomaat, varkenslever, varkensnet, wild venkelzaad, witte wijn en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Favapuree

Ingrediënten:
droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gedroogde gele spliterwten, gedroogde oregano, kappertjes, knoflook, laurier, rode wijnazijn, tomatenblokjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks / Turks
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:

Mexicaans ontbijt

Ingrediënten:
cheddar, ei, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurier, olijfolie, rode paprika, spaanse peper, tomaat, tomaat in blik, tortilla, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsvlees Tokány

Ingrediënten:
dieetmargarine, karwijzaad, knoflook, koolblad, laurier, mager lamsvlees, medium sherry, paprikapoeder, sjalot, tomaten, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...