Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen: