Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Gekookte zoute of ingelegde tong
- Ingrediënten:
- knoflook, laurier, ossentong, peperkorrels, ui en wortel
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- rundvlees / orgaanvlees / conserven
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Recept uit Elzas:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: