104 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbloemcitroencitroenraspeifilodeegkaneelkaneelpoederknoflookmelkolijfoliepeperpeterseliepoedersuikersjalotslagroomsuikertijmuivloeibare honingwalnotenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / nagerecht uit Chez Adriaan:

Gebakken appels

Ingrediënten:
appels, boter, citroensap, honing, kaneel, slagroom, vanilleroomijs en zoete witte wijn

Soort:
zoet
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Frozen Cheesecake

Ingrediënten:
bosbessen, citroensap, eetbare bloemen, suiker, boter, gemalen hazelnoten, heldere honing, mascarpone, roomkaas, vanillestokje, volkorenkoekjes en yoghurt

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doyenné-peren en witlof met runderwang

Ingrediënten:
appelbalsamico, bessenwijn, boter, bruine boter, citroensap, daslookkappertjes, doyenne du comice peer, honing, hooi, ijzerhardkruid, kippenglacé, minispinazie, mosterdkers, perensap, peterselie, runderwang, sjalot, spinazie, tijm, witlof en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Eend met sinaasappelsaus op onze wijze

Ingrediënten:
boter, citroensap, cointreau, curaçao, eend, gevogeltebouillon, grand marnier, honing, mandarine napoléon, rode wijn, rode wijnazijn, sinaasappels, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Baklava

Ingrediënten:
boter, citroensap, fillobladerdeeg, honing, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagelpoeder, margarine, suiker en walnoten

Keuken:
Grieks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Appelmousse-ijstaart met cognackoekjes

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognackoekje, eiwit, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, golden delicious appel, honing en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Gezondere Monchou Taart

Ingrediënten:
baking soda, citroensap, dadels, havermout, honing, kersenjam, koekkruiden, monchou, roomboter, slagroom, vanille en volkoren speltmeel

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Gezondere Monchou Taart

Ingrediënten:
baking soda, citroensap, dadels, havermout, honing, kersenjam, koekkruiden, monchou, roomboter, slagroom, vanille en volkoren speltmeel

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Met noedels en kruiden gevulde kwartel

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, fijne eiernoedels, geklaarde boter, honing, knoflook, kwartels, lente-ui, lichte sojasaus en olijfolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocolade-notenstrudel

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, filodeeg, pistaches, honing, kaneelstokje, lichtbruine basterdsuiker, pure chocolade, slagroom en walnoten

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Honingtaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, ei, honing, kaneelpoeder, poedersuiker en rozemarijn

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Wildzwijnbout met kastanjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, gare kastanjes, honing, knolselderij, kruidnagel, kruidnagelpoeder, margarine, olijfolie, vleesfond, wildfond, wildzwijnbout en zeezout

Haal meer recepten op...