393 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroendroge witte wijneieidooiergroentegroentebouillonknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreisuikertijmuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Lunch uit De Zilveren Lepel:

Zeelt met kruiden - tinca alle erbe

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, groene olijven, olijfolie, peper, sjalot, verse basilicum, verse bladpeterselie, majoraan, verse tijm, voorgeweekte stokvis, wortel, zeelt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Broccolirisotto recept - Food and Friends

Ingrediënten:
appelciderazijn, bleekselderij, basilicum, bouillon, broccoli, citroen, citroensap, gedroogde oregano, gehakt, ghee, kipkarkassen, kokosolie, lamsbotten, laurierblaadjes, parmezaanse kaas, prei, quinoa, vruchtensap, knoflook, tomatenpuree, ui, uien en wortel

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Broccolirisotto

Ingrediënten:
appelciderazijn, bleekselderij, basilicum, bouillon, broccoli, citroen, citroensap, gedroogde oregano, gehakt, ghee, kipkarkassen, kokosolie, lamsbotten, laurierblaadjes, parmezaanse kaas, prei, quinoa, vruchtensap, knoflook, tomatenpuree, ui, uien en wortel

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bleekselderij, citroensap, eidooier, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gekookte kalfskop - testina di vitello bollita

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroensap, laurierblad, peper, ui, uitgebeende kalfskop, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Wintersoep

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde abrikoos, kikkererwten uit blik, koolzaadolie, pastinaak, peper, ras el hanout, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Moderne bissara met gemarineerde makreel

Ingrediënten:
bissara, citroensap, citroenschil, extra vierge olijfolie, haringfilet, in azijn gemarineerde paddenstoelen, knoflook, korianderzaad, laurier, makreelfilet, peper, rietsuiker, roze peperbessen, saffraantuile, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, venkelknol, witte azijn, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Forel, gepocheerde

Ingrediënten:
azijn, citroen, citroensap, forel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, peterseliestelen, ui en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Groentepuree

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, groentefond, knolselderij, peterseliewortel, pompoen, ui en wortels

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / bindmiddelen
Haal meer recepten op...