471 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineazijnbasilicumbleekselderijbloembotercitroensapeiknoflookkomkommerkorianderlaurierolieolijfoliepaprikapoederpeterselierode paprikarozemarijntijmtomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde tomaten - pomodori ripieni

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, pecorino, peper, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tomaten met rijstvulling en extra specerijen

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, gemalen kruidnagel, kaneel, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, piment, risottorijst, rozijnen, suiker, ui, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:

Weißer Bohnen-Hummus / Witte bonen humus

Ingrediënten:
citroensap, courgette, donker brood, groene chilipeper, grote witte bonen uit blik, komkommer, meiknolletjes, olijfolie, peper, rode kerstomaten, rode paprika, suiker, tahin, tijm, water en zout

Soort:
vegan
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bouillon met venusschelpen, krieltjes en gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
citroengras, dille, djeroek poeroet, kerstomaat, knoflook, korianderbloempjes, krieltjes, olijfolie, peper, poedersuiker, schelpdierenbouillon, tapijtschelpen, thaise basilicum, venusschelpen, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van tomaten met korenaarasperges en lauwe tomatenbouillon

Ingrediënten:
basilicum, dragon, druivenpitolie, gemengde kerstomaten, groene tomaat, kervel, knoflook, korenaarasperges, krokante uitjes, limoenzest, peper, pistachenoten, rode tomaat, rode ui, saffraan, spinazie, suiker, zoete ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan
Haal meer recepten op...