Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Aardappeltortelli met cognac
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, cognac, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas en ricotta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boekweitmeel, boter, citroen, deeg, ei, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner uit Wrap 'n roll:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van Miss Fromage: