Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Schelvis met aardappel-preisaus
- Ingrediënten:
- aardappel, arachideolie, bieslook, boter, bouquet garni, dragon, prei, schelvisfilet, slagroom, ui, visbouillon en volle melk
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groene kruiden, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, tijm, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair: