Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Forel in folie
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, forel, peper, verse bieslook, verse dragon, kruiden, verse peterselie en zout
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: