Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kervel, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: