Diner / voorgerecht uit Italië:
Gnocchi di susine - Zoete pruimengnocchi
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kaneel, kruimige aardappelen, paneermeel, pruimedanten, pruimen en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, bieslook, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: