346 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloemkoolboterfetafruitgeitenkaasgroenteknoflookkruidenolijfoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpeterseliespinazietomaatuivleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Goedgevulde groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pimentkorrels, runderlappen, tomaat en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht uit Twaalf:

Gemengde groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, snijbiet, spinazie, tomaat en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

La ribollita

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cannellinibonen, cavolo nero, courgette, knoflook, parmezaanse kaas, prei, rode chilipeper, rozemarijn, salie, savooiekool, tijm, tomatenpassata, ui, witbrood, witte kool en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ditalini, olijfolie, parmezaankorst, parmezaanse kaas, savooiekool, sperziebonen, ui, witte bonen en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, courgette, diepvrieserwtjes, doorregen spek, kippenbouillon, kippenpoten, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, stellette, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Zuppa reale

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ei, escarole, extra vergine olijfolie, knoflook, krulandijvie, maïsgriesmeel, parmezaanse kaas, peterselie, scamorza, spinazie, tomaat, wortel en zachte kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Vegetarische mInestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pesto, peterselie, savooiekool, sperziebonen, tomaten uit blik, ui, witte bonen uit blik en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / bouillon / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pasta, pesto, peterselie, savooiekool, sperziebonen, tomaten uit blik, ui, witte bonen uit blik en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, bloemkool, courgette, knoflook, macaroni, mager rookspek, majoraan, olijfolie, tomaat, parmezaanse kaas, tijm, ui, water, witte bonen en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep - minestrone alle genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, lardo, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, salie, savooiekool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, koolrabi, olijfolie, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, bouquet garni, courgette, doperwten, gedroogde flageoletten, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sperziebonen, tomaat, ui, vermicelli, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groenten en aardappels
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Minestrone van de vroege herfst

Ingrediënten:
aardappel, bacon, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, courgette, gedroogde pasta, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, snijbiet, spinazie, tomaat, tomaat in blik, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...