Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Aardappelselderijsoep met truffelolie
- Ingrediënten:
- aardappel, kippenbouillon, knolselderij, slagroom, tijm, truffelolie en witte ui
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Bijgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: