Recept uit Ons bakboek:
Chocolade-aardappeltaart
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, chocoladehagelslag, chocoladeschilfers, eieren, griessuiker, melk, vanille-essence en verse platte kaas
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gist, groente, kaneel, knoflook, meel, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bij de koffie uit Fratello & Sorella:
Diner / nagerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek: