100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelazijnbakpoederbotercitroensapeieidooiergistgroentekaneelknoflookmeelmelkmosterdnootmuskaatolieolijfoliepeperslagroomuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Chocolade-aardappeltaart

Ingrediënten:
aardappelpuree, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, chocoladehagelslag, chocoladeschilfers, eieren, griessuiker, melk, vanille-essence en verse platte kaas

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / nagerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Soufflé

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bloem, eiwit, kwartel, melk, suiker en vanille

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Aardappeldonuts - fastnachts

Ingrediënten:
aardappel, bloem, droge gist, ei, boter, suiker en zout

Keuken:
Duits / Amerikaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Pizza di patate

Ingrediënten:
aardappel, gist, grano duro meel, knoflook, manitoba-meel, olijfolie, rozemarijn, suiker en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Frambozentaart - black raspberry pie

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, framboos, ijswater, kaneelpoeder, margarine, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Hongaarse lángos

Ingrediënten:
bloem, knoflooktenen, kruimige aardappel, melk, olie om te frituren, suiker, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardbeiendessert

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, aardbeien, bloem, boter, citroen, ei, fijne tafelsuiker, frambozenjam en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Tarokoekjes - taro biscuits

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bakvet, bloem, boter, ei, melk, suiker, taro en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappeltortellini

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, suiker, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

focaccia uit bari

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, bloem, gist, kerstomaat, oregano, suiker, zout, ui, water en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Groentebedje

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, babypreitjes, bier, bloem, boter, fijn zout, hazelnootpoeder, knolselderij, mierikswortelsap, moutmeel, peterseliewortel, peterseliewortelblaadjes, radijsjes, room, suiker, water, wortelgroen en worteltjes

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebonden maischowder

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, croutons van maïsbrood, druivenpitolie, halfvolle room, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, melk, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:

Aardappelkoek met Limburgse kaas en stroop

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, gedroogde gist, limburgse kaas, limburgse stroop, melk, olie, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:

Limburgse kersenvlaai

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, basterdsuiker, bloem, droge gist, kersen uit blik, maïzena, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...