560 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapeikaneelknoflookkoriandermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olierundvleessuikertomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Tunesische gehaktschotel

Ingrediënten:
aardappel, amandelschaafsel, citroensap, honing, kaneelpoeder, knolselderij, nootmuskaat, rundergehakt, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Runder-enchilada's - beef enchiladas

Ingrediënten:
belegen kaas, chilipoeder, groene peper, knoflook, komijnpoeder, maïsolie, maistortilla, oregano, runderbouillon, rundergehakt, tex-mex-enchiladasaus, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
tortilla / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, buikspek, koffieroom, kruidnagelpoeder, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, spaghetti, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Citroenige rundvleesburgers met prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, citroen, griekse yoghurt, kippenbouillon, klei, prei, rundergehakt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Chili con carne

Ingrediënten:
bruine bonen, chilipoeder, djinten, knoflook, oregano, rundergehakt, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
gedroogde pasta, gedroogde porcini, linguine, marsala, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, rundergehakt, sherry, spaghetti, tomatenpassata, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Runder-lamsgehaktballetjes in tahinsaus

Ingrediënten:
citroen, ei, gemalen piment, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, rundergehakt, tahinpasta, witbrood, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met rundvlees en beenmerg

Ingrediënten:
augurk, beenmerg, briochebroodjes, broodkruimels, ei, extra vergine olijfolie, gruyère, knoflook, oreganoblaadjes, rundergehakt, sjalot, tomatenpuree, ui en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paprika in gehaktsaus

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, olie, prei, rode paprika, rundergehakt, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Pikante gehaktballen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, cognac, ei, maïskolven, marjolein, olie, olijven, rundergehakt, tabasco, tijm, varkensgehakt, zilverui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

El haman del aroussa - Bruidsduiven

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, citroensap, duiven, foelie, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kalfsgehakt, kaneel, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, poussins, pruimedanten, rozijnen, rundergehakt, uiensaus, walnoten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Gehaktballen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...