499 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigroentekaasknoflookmelkmozzarellanootmuskaatolijfolieoreganopeperpeterselierundergehakttijmuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Parmezaanse burgers

Ingrediënten:
borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Lasagne met venkel, tomaat en drie soorten kaas

Ingrediënten:
buffelmozzarella, cacioricotta, groene lasagne, jonge pecorino, parmigiano reggiano, tomaat, venkelknol en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaas en tomaattaart

Ingrediënten:
dragon, ei, eidooier, geitenkaas, kaas, halfvolle room, hartig korstdeeg, kwark, ricotta, room, rozemarijn, salie, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Broodsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met tomaten

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, tomaten, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Bijgerecht uit Wild en gevogelte:

Gedroogde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, dragon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, salie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Tomaten-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, broodkruimels, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, roomboterbladerdeeg, tijm, tomaat, zonnebloemolie, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Macaroni met kalkoen en kaas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cheddar, dieetmargarine, gerookte kalkoen, macaroni, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatencobbler met topping van kaas

Ingrediënten:
asagio, bakpoeder, bloem, boter, cheddar, ei, gruyère, karnemelk, maïsmeel, maïzena, natriumbicarbonaat, olie, parmezaanse kaas, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Cannelloni met kaas en spinazie

Ingrediënten:
cannelloni, diepvriesspinazie, ei, mascarpone, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, ricotta, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Recept uit #watetenwevandaag:

Simpele tomaten saus

Ingrediënten:
boter, champignon, gehakt, knoflook, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met rauwe tomaat

Ingrediënten:
babykappertjes, basilicum, conchigliette, extra vergine olijfolie, gedroogde chilivlokken, harde geitenkaas, knoflook, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, rode chilipeper, tomaat, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met chorizo en tomaat

Ingrediënten:
boter, chorizo, gruyère, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Tomaten-auberginekasserol - bohémienne

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, aubergine, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker, tomaat, water en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Haal meer recepten op...