145 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercourgetteeikaasknoflookkruidenmozzarellaolieolijfolieoreganopeperpeterseliericottarode paprikasuikertomaattomatenpureetomatensausuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Aubergine parmigiana

Ingrediënten:
aubergine, bloem, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata di pomodoro, peper, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aubergine-rolletjes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, eieren, parmezaanse kaas, ghee, gierst, groene salade, grof zeezout, aubergine, kappertjes, kokosolie, koudgeperste olijfolie, olijven, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, quinoa, vruchtensap, knoflook, knoflook, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Tian met uabergines en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, comté, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en passata

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne met aubergine en ricotta

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, lasagne, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Risotto met citroen en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zeezoutvlokken

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Pappardelle met aubergine en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, aubergine, basilicum, gele paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde aubergine met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Aubergine wokkie wokkie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, chilisaus, kaas, ketjap, knoflook, peper, rode paprika, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentetaart met kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met groenten en quorn

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, lasagne, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprika's, parmezaanse kaas, peper, quorn, ui, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

3x tapas met groente

Ingrediënten:
aubergine, blanke amandelen, kikkererwten, bospeen, citroensap, gemalen komijn, parmezaanse kaas, honing, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, rode wijnazijn, sesamzaad, tahin, venkelzaad, verse basilicum, verse koriander, verse munt, vijg, zongedroogde tomaten op olie en zout

Haal meer recepten op...