Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Risotto Milanese
- Ingrediënten:
- boter, carnaroli-rijst, gele ui, goudfolie, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, saffraan, sjalot en witte wijn
- Soort:
- risotto
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, bloem, boter, carnaroli rijst, droge witte wijn, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, peterselie, rijst, risottorijst, rondkorrelrijst, sjalot, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made zomer:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Etenenzo: