Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs en cocotte aux fine herbes - Eieren in potjes met tuinkruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, dragon, ei, kervel, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Betty's Kitchen: