512 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbloemcitroensapdragoneigroentebouillonkervelknoflookkruidenmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotslagroomtijmuiwitte peperwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruidige rösti van quinoa en wortel

Ingrediënten:
bieslook, boter, cayennepeper, gierst, komijnpoeder, parelgort, peper, quinoa, volkorencouscous, winterwortel en zout

Keuken:
Zwitsers / Zuid-Amerikaans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:

Kaasbitterballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eiwit, frituurolie, gelatine, groentebouillon, mosterd, nootmuskaat, panko, peper, stolwijker kaas en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Bouillon met pannenkoekreepjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eieren, heldere bouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, roomboter, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kalfslever met rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, kalfsfond, kalfslever, kippenbouillon, kippenfond, mierikswortel, peper, rode biet, sherryazijn, sjalot en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Pompoensoep met kalfsgehakt

Ingrediënten:
basisrecept pompoensoep, bieslook, geklaarde boter, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper, rode nerf zuring en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Frankische knoflooksoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, bouillon, bloem, frankenwijn, kerriepoeder, kookroom, water, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, knoflook, witte ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gegratineerde zalmtournedos in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, cocktailgarnalen, eidooier, peper, slagroom, tomaat, verse peterselie, zalmtournedos en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Kabeljauwfilets

Ingrediënten:
bier, bieslook, bloem, boter, kabeljauwfilet, peper, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Selderijschijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, citroensap, eieren, bloem, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Broiled Tuna Belly with Montpellier Butter

Ingrediënten:
ansjovispasta, bieslook, bosui, boter, cayennepeper, citroenzest, ei, gelatine, gember, glice®, knoflookbieslook, knoflookconfit, limoensap, montpellier-boter, peper, peterselie, spinazie, steranijs, tonijnbuik en zout

Soort:
vis
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Deense omelet

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gerookt spek, palingfilet, peper, slagroom, tomaat, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Moules A L’escargot

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, koriander, limoen, mossel, naan, peterselie, rijstolie, roomboter, sjalot, witte peper en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Pappardelle met eekhoontjesbrood

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eekhoorntjesbrood, eierpastadeeg, extra vierge olijfolie, knoflook, parmagiano reggiano, peper, slagroom, weidechampignons en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Tomatensoep met kalfsgehakt

Ingrediënten:
aardappel, basisrecept tomatensoep, bieslook, geklaarde boter, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...