Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Gevulde avocado
- Ingrediënten:
- avocado, bieslook, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, mayonaise, peper, slagroom, tabasco, ui en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch uit Lekker Hollands:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: